I Danmark sparer du fort 20-30% når din bil skal på verksted

Skal din bil på EU-kontroll? Er er det tid for den årlige service? Eller er det nå du skal få gjort noe med småripene på førerdøren? Vi klarer alle oppgaver på vårt nye og topp moderne verksted. Vi servicerer alle bilmerker og alle modeller, uansett årgang og drivstofftype. Elbiler, hybridbiler, diesel- og bensinbiler.

Vi klarer alle oppgaver, store som små, enten det er vanlig kilometerservice eller hovedservice som står for døren. Alle bilmerker uansett om det er bensin, diesel, el- eller hybridbil du kjører i. Bla deg nedover, klikk og les mer.

Et stort serviceeftersyn er til dig som vil passe ekstra godt på din bil og dig selv.

Pas godt på din bil og dig selv. Et serviceeftersyn hos dit lokale Hellas Service Partner værksted, er med sikre driftssikkerheden, samt at forebygge skader og ekstra reparationer på din bil. Det er vigtigt at få serviceret din bil. Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at garantien opretholdes.
Hos Hella Service Partner har vi viden, udstyret og fagligheden til at udføre service på din bil. Kontakt os for pris for netop din bil!
Et stort serviceeftersyn omfatter kontrol og udskifning som følgende (Incl 4 liter olie, oliefilter, pollenfilter og luftfilter):
1.Kontrol af advarselslamper
2.Kontrol af horn
3.Kontrol af lys og lygter
4.Kontrol af spejle og glas
5.Kontrol og smøring af: Døre, klapper og hængsler
6.Kontrol af viskerblade
7.Kontrol af bremsevæskestand
8.Kontrol af batteri
9.Kontrol af frostvæske
10.Udskiftning af motorolie ( 4 Liter )
11.Udskiftning af oliefilter
12.Udskiftning af pollenfilter
13.Udskiftning af luftfilter
14.Kontrol af drivrem
15.Sprinklervæske efterfyldes
16.Visuel kontrol af fjedre
17.Visuel kontrol af støddæmper
18.Visuel kontrol af bremsebelægning og bremseskiver for + bag(hvis muligt)
19.Visuel kontrol af bremserør
20.Visuel kontrol af bremseslanger
21.Kontrol af styretøj
22.Visuel kontrol af udstødning
23.Kontrol af olielækage
24.Kontrol/justering af dæktryk og dækmønster

Et lille serviceeftersyn er til dig der vil passe godt på din bil og dig selv.

Pas godt på din bil og dig selv. Et serviceeftersyn hos dit lokale Hellas Service Partner værksted, er med sikre driftssikkerheden, samt at forebygge skader og ekstra reparationer på din bil. Det er vigtigt at få serviceret din bil. Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at garantien opretholdes.

Hos Hella Service Partner har vi viden, udstyret og fagligheden til at udføre service på din bil. Kontakt os for pris for netop din bil!

Et lille serviceeftersyn omfatter kontrol og udskifning som følgende (Incl 4 liter olie, oliefilter):
1.Kontrol af horn
2.Kontrol af lys og lygter incl. justering
3.Kontrol af spejle og glas
4.Kontrol af viskerblade
5.Kontrol af bremsevæskestand
6.Kontrol af batteri
7.Kontrol af frostvæske
8.Udskiftning af motorolie ( 4 Liter )
9.Udskiftning af oliefilter
10.Kontrol af drivrem
11.Visuel kontrol af fjedre
12.Visuel kontrol af støddæmper
13.Visuel kontrol af bremsebelægning og bremseskiver for + bag(hvis muligt)
14.Visuel kontrol af bremserør
15.Visuel kontrol af bremseslanger
16.Kontrol af styretøj
17.Visuel kontrol af udstødning
18.Kontrol af olielækage
19.Kontrol/justering af dæktryk og dækmønster

Få gennemgået din bil gratis inden den skal til syn, få udbedret fejl og mangler før syn.

Få gennemgået din bil gratis inden den skal til syn – Vi gennemgår bilen grundigt!
Et bilsyn er et spørgsmål om sikkerhed for dig og dine passagerer. Derfor skal du generelt være glad for, at bilen bliver gennemgået grundigt til et bilsyn, da der faktisk ofte findes fejl og mangler, som kan være meget farlige, hvis de ikke udbedres.
Der er dog visse fejl, som nemt kan opdages og evt. udbedres, og før du kører til syn. Derfor er det en god ide, at du kører ind til dit lokale Hella Service Partner værksted og få et gratis synstjek.

Tjek din bil før ferien. Med et grundigt ferietjek af bilen, sikrer du dig mod unødvendige ærgrelser på ferien!

Hos Hella Service Partner anbefaler vi altid, at bilen får et ferie-tjek inden den store sommerferiekøretur. Det giver både tryghed og sikkerhed at køre på ferie med familien i en bil, man ved at har fået gennemgået alle vitale dele.

Under et ferie-tjek på dit lokale Hella Service Partner værksted, kigger bl.a. alle lygter igennem, så vi er sikre på, at de lyser, som de skal. Dæk og dæktryk kommer også en tur under lup, ligesom vi også tjekker, bremser, udstødning, og styretøj efter visuelt, så du sikkert kan tage af sted på ferie.

Et ferietjek indebærer kontrol af:
checkBatteri
checkDæk/dæktryk
checkBremser (visuel kontrol)
checkLys/lygter
checkUdstødning (visuel kontrol)
checkStyretøj/hjulophæng (visuel kontrol)

Tid til hjulskifte? Vi skifter dine sommer eller vinterhjul på bilen. Uanset om det er fra sommer til vinter eller omvendt – så hjælper vi gerne med at skifte dine hjul. (Ekskl. afbalancering og evt. elektroniske ventiler).

Når vejret skifter, skal dækkene også skiftes. Det er afgørende for både din og dine medpassagerers sikkerhed, at du kører med de rette sæsonhjul. Uanset om det er sommer- eller vinterhjul, så book tid og lad os hjælpe dig med at skifte dine hjul.
Er dine dæk ikke monteret på fælge, giver vi dig gerne tilbud på montering af dækkene på fælge samtidig med montering. Er dine dæk nedslidte, står vi naturligvis klar med et tilbud på et sæt helt nye dæk.
Med de rette hjul opnår du blandt andet:
• Pålideligt vejgreb
• Driftsikkerhed

Er din aircondition i top form? Rens og kontrol af din aircondition, sikrer at den virker og kan køle bilens kabine.
250,00 kr.
Ved regelmæssig tjek og service af din aircondition ved dit lokale Hella Service Partner værksted, kan risikoen for, at anlægget svigter, reduceres betydeligt. Hvert år forsvinder ca. 10 % af det kølemiddel, der befinder sig i kredsløbet, ved fordampning gennem slanger og samlinger. Det medfører nedsat ydeevne og kan forårsage alvorlige kompressorskader med store reparationsudgifter til følge. Derfor er det meget vigtigt af få TJEKKET og SERVICERET klimaanlægget.
Hos Hella Service Partner værksteder anbefaler vi normalt tjek af airconditionanlæg efter hver 15.000 km eller minimum én gang årligt. Det forlænger anlæggets levetid, og du undgår samtidig lugtgener. Vi anbefaler også et større service på dit anlæg hvert andet år.
Ved et airconditiontjek foretager vi:
• Visuel kontrol af alle komponenter
• Funktions- og ydelseskontrol

Service, rens og kontrol af din aircondition, sikrer at den fungerer og ikke udskiller bakterier i bilens kabine.

Hos Hella Service Partner anbefaler vi at du får udført airconditionservice på dit anlæg minimum hvert andet år. Her udover anbefaler Hella Service Partner normalt tjek af airconditionanlæg efter hver 15.000 km eller minimum én gang årligt. Det forlænger anlæggets levetid, og du undgår samtidig lugtgener og uren luft.

Ved regelmæssig tjek og service af din aircondition ved dit lokale Hella Service Partner værksted, kan risikoen for, at anlægget svigter, reduceres betydeligt. Hvert år forsvinder ca. 10 % af det kølemiddel, der befinder sig i kredsløbet, ved fordampning gennem slanger og samlinger. Det medfører nedsat ydeevne og kan forårsage alvorlige kompressorskader med store reparationsudgifter til følge. Derfor er det meget vigtigt af få TJEKKET og SERVICERET klimaanlægget.

Ved airconditionservice gennemgår vi følgende:
checkUdskiftning af kølemiddel
checkTæthedskontrol
checkVisuel kontrol af alle komponenter
checkFunktions- og ydelseskontrol
checkDesinficering af luftdyser og fordamperen

NB: Tilbuddet glæder for funktionsdygtige aircondition-/klimaanlæg.

Der er tillæg for evt kabinefilter, samt biler som anvender kølemiddel af typen R1234yf.

Hold bilens bremser i god form, få dem renset for skidt og snavs – det sikrer en lang levetid til dine bremser.

Ved en bremserens hos dit lokale Hella Service Partner værksted, adskilles aller bremser, vi renser, smører og samler bremserne igen. Således sikres det, at dine bremser fungerer optimalt og at sikkerheden er i top.

Hos Hella Service Partner anbefaler vi, at du som minimum en gang om året, får dine bremser efterset og renset grundigt igennem. Det vil forlænge bremsernes levetid og sikre at bremserne ikke sætter sig fast og dermed ødelægges.

Vejret i Danmark er til tider noget utilregneligt og omskifteligt, så skidt og snavs giver udfordringer for bilens bremser. Derfor er det vigtigt at få bremserne efterset jævnligt.

Et stenslag på forruden kan på kort tid, blive til en stor revne – bestil tid til reparation af dit stenslag i dag.

Når du mindst venter det, kan et lille stenslag udvikle sig til en stor alvorlig revne. Hvis dette sker under kørsel kan det let medføre store fare for dig og dine eventuelle medpassagerer.
Reparation af stensalg i tide, mindsker desuden risikoen for at du pludselig står med en revnet rude, der kræver at hele ruden udskiftes.
Selv ved små stenslag anbefaler vi at du tager det alvorligt, kører forbi dit lokale hos Hella Service Partner værksted og får det tjekket. Hellere få et stensalg repareret i tide, fremfor at skulle udskifte en hel forrude. I de fleste tilfælde kan vi hos Hella Service Partner reparere et stenslag i forruden uden at den skal udskiftes.

En grundig sporing og udmåling af din bil sikrer dig, i mod unødigt dækslid og giver dig et lavt brændstofforbrug.

I en sporing af bilen hos dit lokale Hella Service Partner værksted, justerer vi hjulenes vinkler, så de står vinkelret mod underlaget og parallelt med hinanden, samt tjekker styretøjet grundigt efter. Er sporing og afbalancering i top, opnår man høj kørselskomfort, lavt brændstofforbrug og undgår unødig slitage på dækkene.

En forkert sporing slider mere på dæk og benzinøkonomi, end de fleste er klar over. Sporingen på din bil, kan eksempelvis blive påvirket hvis kører for hurtigt over en høj kantsten. Føles det bagefter, som om bilen trækker til siden af sig selv, eller rattet ikke svinger helt tilbage efter du har drejet, så er det tid til at køre fordi dit lokale Hella Service Partner værksted og få lavet en ny sporing af din bil.

Det er vigtigt at have styr på din bremsevæske, så du sikrer at dine bremser altid virker optimalt.

Bremserne er ubetinget den vigtigste del i sikkerhedssystemet, uden dem kan du ikke tage farten af bilen, for at standse eller undgå forhindringer. Alligevel er der alt for mange, som ikke får skiftet deres bremsevæske i tide.

Hver gang bremsecylinderen aktiveres, er der risiko for at få fugt og snavs ind i beholderen med bremsevæske, hvor det kan blandes med og absorberes af olien.

Derfor er det vigtigt at du for lavet skift af bremsevæske hos dit lokale Hella Service Partner værksted.

NB: Nogle biler kræver tilslutning af Diagnosetester for programmering efter bremsevæske skift, dette er ikke inklusiv.

Olieskift incl oliefilter og 4 liter olie.

Et olieskift er til dig som vil holde omkostningerne på et minimum og har en bil der ikke længere er omfattet af fabriksgaranti. Med et olieskift sikrer du din motors levetid. Olieskiftet er incl oliefilter og op til 4 liter olie.

Hella Service Partner anbefaler, hvis din bil er omfattet af fabriksgaranti, eller du ønsker at være god ved din bil og sikre bilens fremtidige drift og sikkerhed, at du får lavet et komplet serviceeftersyn jævnfør Hella Service Partner’s anbefalinger.

Har du styr på opbevaringen af dine dæk ? Vores dækhotel står altid klar til at tage i mod dem. (Bemærk, at prisen er pr. halvår).

Hos Hella Service Partner tilbyder de fleste værksteder at opbevare dine dæk.
På den måde er du sikret, at dine dæk er opmagasineret et tørt sted, så de ikke kommer i kontakt med opløsningsmidler og benzin. Dermed sparer du både plads og forlænger dækkets levetid.
Vælger du at sende dine dæk på dækhotel hos et Hella Service Partner værksted, tjekker vi dine dæk grundigt, herunder mønsterdybde og dæktryk.
Tag en snak med din mekaniker om mulighederne for dækhotel, næste gang du besøger os hos Hella Service Partner.

Bliv klar til vinter med et grundigt vintertjek af bilen – så ved du at du kan du færdes trygt i kulden!

Hos dit lokale Hella Service Partner værksted, gennemgår vi en række vigtige punkter på din bil, hvilket sikrer dig, at den er klar til at køre i den danske vinter, så du kan færdes sikkert på de frostramte veje.
Som bilejer er der mange ting man skal være opmærksom på, når vinteren melder sin ankomst. Det er vigtigt at tjekke at bremserne virker optimalt, om vinterdækkene er slidte og om batteriet fungerer optimalt – så du undgå startproblemer i kulden.
Ved vintertjek hos et Hella Service Partner værksted kontrolleres følgende:
Dæktryk og mønsterdybde

Service efter fabrikkens foreskrifter – bevar din garanti.

Det er vigtigt at få serviceret din bil. Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at garantien opretholdes.
Hos Hella Service Partner har vi viden, udstyret og fagligheden til at udføre service på din bil.
Kontakt os for en pris på netop din bil!

Specialopgaver