I Danmark sparer du fort 20-30% når din bil skal på verksted

Skal din bil på EU-kontroll? Er er det tid for den årlige service? Eller er det nå du skal få gjort noe med småripene på førerdøren? Vi klarer alle oppgaver på vårt nye og topp moderne verksted. Vi servicerer alle bilmerker og alle modeller, uansett årgang og drivstofftype. Elbiler, hybridbiler, diesel- og bensinbiler.

Vi klarer alle oppgaver, store som små, enten det er vanlig kilometerservice eller hovedservice som står for døren. Alle bilmerker uansett om det er bensin, diesel, el- eller hybridbil du kjører i. Bla deg nedover, klikk og les mer.

Et stort serviceeftersyn er til dig, som vil passe ekstra godt på din bil og dig selv.

Et serviceeftersyn hos This’ Auto er med til at sikre driftssikkerheden, samt at forebygge skader og ekstra reparationer på din bil. Det er vigtigt at få serviceret din bil. Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at garantien opretholdes.
Hos This’ Auto har vi den nødvendige viden, udstyret og fagligheden til at udføre service på din bil.

Kontakt os for pris for netop din bil!

Et stort serviceeftersyn omfatter kontrol og udskiftning som følgende (Incl 4 liter olie, oliefilter, pollenfilter og luftfilter):
1. Kontrol af advarselslamper
2. Kontrol af horn
3. Kontrol af lys og lygter
4. Kontrol af spejle og glas
5. Kontrol og smøring af: Døre, klapper og hængsler
6. Kontrol af viskerblade
7. Kontrol af bremsevæskestand
8. Kontrol af batteri
9. Kontrol af frostvæske
10. Udskiftning af motorolie ( 4 Liter )
11. Udskiftning af oliefilter
12. Udskiftning af pollenfilter
13. Udskiftning af luftfilter
14. Kontrol af drivrem
15. Sprinklervæske efterfyldes
16. Visuel kontrol af fjedre
17. Visuel kontrol af støddæmper
18. Visuel kontrol af bremsebelægning og bremseskiver for + bag (hvis muligt)
19. Visuel kontrol af bremserør
20. Visuel kontrol af bremseslanger
21. Kontrol af styretøj
22. Visuel kontrol af udstødning
23. Kontrol af olielækage
24. Kontrol/justering af dæktryk og dækmønster

Book tid

Et lille serviceeftersyn er til dig, som vil passe godt på din bil og dig selv.

Et serviceeftersyn hos This’ Auto er med til at sikre driftssikkerheden, samt at forebygge skader og ekstra reparationer på din bil. Det er vigtigt at få serviceret din bil. Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at garantien opretholdes.

Hos This’ Auto har vi den nødvendige viden, udstyret og fagligheden til at udføre service på din bil.

Kontakt os for pris for netop din bil!

Et lille serviceeftersyn omfatter kontrol og udskiftning som følgende (Incl 4 liter olie, oliefilter):
1. Kontrol af horn
2. Kontrol af lys og lygter incl. justering
3. Kontrol af spejle og glas
4. Kontrol af viskerblade
5. Kontrol af bremsevæskestand
6. Kontrol af batteri
7. Kontrol af frostvæske
8. Udskiftning af motorolie ( 4 Liter )
9. Udskiftning af oliefilter
10. Kontrol af drivrem
11. Visuel kontrol af fjedre
12. Visuel kontrol af støddæmper
13. Visuel kontrol af bremsebelægning og bremseskiver for + bag(hvis muligt)
14. Visuel kontrol af bremserør
15. Visuel kontrol af bremseslanger
16. Kontrol af styretøj
17. Visuel kontrol af udstødning
18. Kontrol af olielækage
19. Kontrol/justering af dæktryk og dækmønster

Book tid

Service efter fabrikkens foreskrifter – bevar din garanti.

Det er vigtigt at få serviceret din bil. Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at garantien opretholdes.
Hos This’ Auto har vi viden, udstyret og fagligheden til at udføre service på din bil.

Kontakt os for en pris på netop din bil!

Book tid

Tjek din bil før ferien! -med et grundigt ferietjek er du bedre stillet mod unødvendige ærgrelser på ferien.

Hos This’ Auto anbefaler vi altid, at bilen får et ferietjek før den store feriekøretur. Det giver både tryghed og sikkerhed, at køre på ferie med familien i en bil, som man ved har fået gennemgået alle vitale dele.

Under et ferietjek hos This’ Auto kigger vi b.l.a. alle bilens lygter igennem, så vi er sikre på, at de lyser, som de skal. Dæk og dæktryk kommer også en tur under lup, ligesom vi også tjekker bremser, udstødning, og styretøj efter visuelt, så du kan tage sikkert af sted på ferie.

Et ferietjek indebærer kontrol af:
1. Batteri
2. Dæk/dæktryk
3. Bremser (visuel kontrol)
4. Lys/lygter
5. Udstødning (visuel kontrol)
6. Styretøj/hjulophæng (visuel kontrol)

Book tid

Tid til dækskifte? Vi skifter dine sommer- eller vinterdæk på bilen. (Ekskl. afbalancering og evt. elektroniske ventiler).

Når vejret skifter, skal dækkene også skiftes. Det er afgørende for både din og dine passagers sikkerhed, at du kører med de rette sæsondæk. Uanset om det er sommer- eller vinterdæk, så book tid og lad os hjælpe dig med at skifte dine dæk.

Er dine dæk ikke monteret på fælge, så giver vi dig gerne et godt tilbud.  Er dine dæk nedslidte, står vi naturligvis også altid klar med et tilbud nye dæk.

Med de rette dæk opnår du blandt andet:
-Pålideligt vejgreb
-Driftsikkerhed

Book tid

Er din aircondition i topform? En rensning og kontrol af din aircondition, sikrer at den virker og køler bilens kabine optimalt.

Ved regelmæssig tjek og service af din aircondition ved This’ Auto kan risikoen for, at anlægget svigter, reduceres betydeligt. Hvert år forsvinder ca. 10 % af det kølemiddel, der befinder sig i kredsløbet ved fordampning gennem slanger og samlinger. Det medfører nedsat ydeevne og kan forårsage alvorlige kompressorskader med store reparations udgifter til følge. Derfor er det meget vigtigt af få TJEKKET og SERVICERET klimaanlægget.

Hos This’ Auto anbefaler vi normalt tjek af airconditionanlæg efter hver 15.000 km eller minimum én gang årligt. Det forlænger anlæggets levetid, og du undgår samtidig lugtgener. Vi anbefaler også et større service på dit anlæg hvert andet år.
Ved et airconditiontjek foretager vi:
-Visuel kontrol af alle komponenter
-Funktions- og ydelseskontrol

Book tid

Service, rensning og kontrol af din aircondition, sikrer at den fungerer og ikke udskiller bakterier i bilens kabine.

Hos This’ Auto anbefaler vi, at du får udført airconditionservice på dit anlæg minimum hvert andet år. Herudover anbefaler This’ Auto normalt tjek af airconditionanlæg efter hver 15.000 km eller minimum én gang årligt. Det forlænger anlæggets levetid, og du undgår samtidig lugtgener og uren luft.

Ved regelmæssig tjek og service af din aircondition hos This’ Auto kan risikoen for at anlægget svigter, reduceres betydeligt. Hvert år forsvinder ca. 10 % af det kølemiddel, der befinder sig i kredsløbet, ved fordampning gennem slanger og samlinger. Det medfører nedsat ydeevne og kan forårsage alvorlige kompressorskader med store reparationsudgifter til følge. Derfor er det meget vigtigt af få TJEKKET og SERVICERET klimaanlægget.

Ved airconditionservice gennemgår vi følgende:
1. Udskiftning af kølemiddel
2. Tæthedskontrol
3. Visuel kontrol af alle komponenter
4. Funktions- og ydelseskontrol
5. Desinficering af luftdyser og fordamperen

NB: Tilbuddet glæder for funktionsdygtige aircondition-/klimaanlæg.

Der er tillæg for evt. kabinefilter, samt biler som anvender kølemiddel af typen R1234yf.

Book tid

Hold bilens bremser i god form, få dem renset for skidt og snavs – det sikrer en lang levetid til dine bremser.

Ved en bremserens hos This’ Auto adskilles alle bremser, vi renser, smører og samler bremserne igen. Således sikres det, at dine bremser fungerer optimalt og at sikkerheden er i top.

Hos This’ Auto anbefaler vi, at du som minimum en gang om året, får dine bremser efterset og renset grundigt igennem. Det vil forlænge bremsernes levetid og sikre, at bremserne ikke sætter sig fast og dermed ødelægges.

Vejret i Danmark er til tider noget utilregneligt og omskifteligt, så skidt og snavs giver udfordringer for bilens bremser. Derfor er det vigtigt at få bremserne efterset jævnligt.

Book tid

Et stenslag på forruden kan på kort tid, blive til en stor revne – bestil tid til reparation af dit stenslag i dag.

Når du mindst venter det, kan et lille stenslag udvikle sig til en stor alvorlig revne. Hvis dette sker under kørsel, kan det risikere at medføre stor fare for dig og dine eventuelle medpassagerer.
Reparation af stenslag i tide mindsker desuden risikoen for, at du pludselig står med en revnet rude, som kræver en udskiftning af hele forruden.
Selv ved små stenslag anbefaler vi, at du tager det alvorligt og kører forbi This’ Auto og får det tjekket. Hellere få et stenslag repareret i tide – fremfor at skulle risikere en udskiftning af en hel forrude. I de fleste tilfælde kan vi hos This’ Auto reparere et stenslag i forruden uden at den skal udskiftes.

Book tid

En grundig sporing og udmåling af din bil sikrer dig imod unødigt dækslid, og giver dig et lavere brændstofforbrug.

I en sporing af bilen hos This’ Auto justerer vi dækkets vinkler, så de står vinkelret mod underlaget og parallelt med hinanden, samt tjekker styretøjet grundigt efter. Er sporing og afbalancering i top, opnår man høj kørselskomfort, lavere brændstofforbrug og undgår unødig slitage på dækkene.

En forkert sporing slider mere på dæk og brændstofs økonomien end de fleste er klar over. Sporingen på din bil, kan eksempelvis blive påvirket, hvis du kører for hurtigt over en høj kantsten. Føles det som om bilen trækker til siden af sig selv, eller rattet ikke svinger helt tilbage efter du har drejet, så er det tid til at køre forbi This’ Auto og få lavet en ny sporing af din bil.

Book tid

Det er vigtigt at have styr på din bremsevæske, så du sikrer at dine bremser altid virker optimalt.

Bremserne er ubetinget den vigtigste del i sikkerhedssystemet, uden dem kan du ikke tage farten af bilen, standse eller undgå forhindringer. Alligevel er der alt for mange, som ikke får skiftet deres bremsevæske i tide.

Hver gang bremsecylinderen aktiveres, er der risiko for at få fugt og snavs ind i beholderen med bremsevæske, hvor det kan blandes med og absorberes af olien.

Derfor er det vigtigt, at du får lavet skift af bremsevæske hos This’ Auto.

NB: Nogle biler kræver tilslutning af Diagnosetester for programmering efter bremsevæske skift, dette er ikke inklusiv.

Book tid

Olieskift inkl. oliefilter og 4 liter olie.

Et olieskift er til dig, som vil holde omkostningerne på et minimum og har en bil der ikke længere er omfattet af fabriksgaranti. -Med et olieskift sikrer du din motors levetid. Olieskiftet er incl oliefilter og op til 4 liter olie.

This’ Auto anbefaler, hvis din bil er omfattet af fabriksgaranti, eller du ønsker at være god ved din bil og sikre bilens fremtidige drift og sikkerhed, at du får lavet et komplet serviceeftersyn jævnfør Hella Service Partner’s anbefalinger.

Book tid

Har du styr på opbevaringen af dine dæk?

Vores dækhotel står altid klar til at tage imod dem.

På den måde er du sikret, at dine dæk er opmagasineret et tørt sted, så de ikke kommer i kontakt med opløsningsmidler og benzin. Dermed sparer du både plads og forlænger dækkets levetid.
Vælger du at sende dine dæk på dækhotel hos os tjekker vi dine dæk grundigt, herunder mønsterdybde og dæktryk.
Tag en snak med os om mulighederne for dækhotel, næste gang du besøger os.

Book tid

Bliv klar til vinter med et grundigt vintertjek af bilen – så ved du, at du kan du færdes trygt i kulden!

Hos This’ Auto gennemgår vi en række vigtige punkter på din bil, hvilket sikrer dig, at den er klar til at køre i den danske vinter, så du kan færdes sikkert på de frostramte veje.
Som bilejer er der mange ting man skal være opmærksom på, når vinteren melder sin ankomst. Det er vigtigt at tjekke at bremserne virker optimalt, om vinterdækkene er slidte eller om batteriet fungerer optimalt – så du kan undgå startproblemer i kulden.
Ved vintertjek hos This’ Auto kontrolleres følgende:

  • Dæktryk og mønsterdybde
  • Frontrude
  • Lys og lygter
  • Visker- og vaskersystem
  • Kølevæske og frostsikring
  • Oliestand på motor
  • Batteri
Book tid

Service efter fabrikkens foreskrifter – bevar din garanti.

Det er vigtigt at få serviceret din bil. Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at garantien opretholdes.
Hos This’ Auto har vi viden, udstyret og fagligheden til at udføre service på din bil.

Kontakt os for en pris på netop din bil!

Book tid

Vi er ikke bange for udfordringer og tager gerne special opgaver – ring til os, så finder vi en løsning.

Book tid