Dækcenter

Altid gode tilbud på dæk og fælge

Hos This´ har vi altid gode tilbud på dæk og fælge.

Se vores aktuelle tilbud på dæk nedenfor.

Priserne er dækket af landsdækkende prisgaranti og er for 4 dæk inkl. montering, afbalancering og nye almindelige ventiler.

Opdateret pr. 31.03.2022 med forbehold for prisændringer, tastefejl og anden forcemajeure.

GoodYear
175/65×14

2.599,-

Inkl. moms

4 dæk + montering + afbalancering + ventiler

Prisgaranti

Atlas
175/65×14

2.499,-

Inkl. moms

4 dæk + montering + afbalancering + ventiler

Prisgaranti

GoodYear
205/55×16

3.199,-

Inkl. moms

4 dæk + montering + afbalancering + ventiler

Prisgaranti

Atlas
205/55×16

2.799,-

Inkl. moms

4 dæk + montering + afbalancering + ventiler

Prisgaranti

This´ lille dækguide med gode tip om dæk

At holde dine dæk i topform er noget af det vigtigste for din sikkerhed på vejen.

Dæktryk

Det er vigtigt, at du tjekker dæktrykket med jævne mellemrum – specielt i foråret og efteråret. Varm luft fylder mere end kold luft, og kan ændre dæktrykket så meget som 0,5 bar. Har du for lidt luft eller for meget i dækkene slides de forkert – med for lidt luft bruger du ekstra drivstof fordi rullemodstanden bliver større.

Mønsterdybde

Det er ikke sikkert at køre med dæk der har for lidt mønster tilbage, det øger bl.a. risikoen for akvaplaning. Dine dæk har en slidindikator der sidder præcis 1,6 mm over bunden af dækket, og det er også dét, der er det lovmæssige mindstekrav. Er du i tvivl, så kig ind til os på Skrolleshedevej 208.

Hvornår skal jeg skifte til vinterdæk

En god tommelfingerregel er at man skifter til vinterdæk omkring skolernes efterårsferie og på med sommerdæk omkring påske. Alle vinterdæk skal være mærket med M+S (mudder + sne). Har du ekstra brede sommerdæk kan det være en fordel at gå ned i størrelse med vinterdæk.

Dæk til personvogn

Vi forhandler alle kendte mærker som bl.a. Continental, Goodyear, Hankook, Bridgestone og Michelin. Vi kan også være behjælpelig med at finde fælge, aluminium eller stål, som passer til netop din bil.

Regler om dæk

Ifølge dansk lov skal mønsterdybden på et dæk være minimum 1,6 mm. Det er ikke lovpligtigt at køre med vinterdæk om vinteren, men vi anbefaler, at skifte til vinterdæk. Det gør din kørsel mere sikker, når vejen er glat. Både dækstørrelse og dækbredde skal passe til hjulomkredsen, og du skal have fire ens dæk, dvs. enten sommerdæk, helårsdæk eller vinterdæk.

Dæk til erhvervskøretøjer

Vi har, og kan også skaffe dæk til dig der køre eller ejer et erhvervskøretøj, ring til os i dag på tlf. 98 98 24 44, eller kig ind på værkstedet og få en god aftale i stand for dig og din virksomhed.